logo haak
airco haak

Live bij Haak

Groovetakers live bij Haak!

Vrijdag 31 augustus, tussen 21:00 en 24:00, wordt er weer een spectaculaire editie van de muzieksensatie: '070 Live bij Haak' georganiseerd. Dat belooft een gezellig avondje met een hoog swing-gehalte te worden. Naast lekker eten kun je bij Haak nu ook maandelijks genieten van bekende regionale bands, artiesten en aanstormende talenten. Van funk tot blues, van soul tot rock 'n' roll.

Deze aankomende editie staat de bluesformatie Groovetakers op het programma. Vier door de wol geverfde muzikanten zullen je een mix bieden van down-to-earth Chicago - & Texas blues, foot stomping rhythm & blues en hip shaking rock 'n' roll.

Een doorleefde stem van Menko Paul, spectaculair gitaarwerk van Ber 'Duke Berry' van Zanen, perfecte timing van bassist Ed Bothoff en een ritmesectie van drummer Stefan Erents die staat als een huis... Groovetakers! De mannen van deze formatie zullen je trakteren op een onvergetelijke blues-sensatie en bovenal zorgdragen voor een 'ouderwets' gezellige sfeer!

Deze blues-boys staan klaar voor weer een vette 'down-to-earth' swing-avond bij Haak!

Maak deze avond kompleet met het speciale '070 Live keuzemenu'... een compleet drie-gangen-menu die speciaal en alleen voor deze gelegenheid door Haak wordt geboden voor slechts 15 euro! (vanaf 18:30)

Kom vrijdag 31 augustus ook gezellig naar HAAK dinner & drinks aan de Damlaan 71 in Leidschendam en beleef  '070 Live bij HAAK!' samen met de band Groovetakers!

070 Live bij HAAK!... elke laatste vrijdag van de maand, gratis entree!

Live bij Haak


Restaurant Kapitein Haak

Damlaan 71 - 2265AM

Leidschendam

Telefoon: 070-3179118

info@kapiteinhaak.nl

kapiteinhaak.nl